Miniloma alkoi : )

Ensimmäinen loma-aamu oli yllättävän raskas, taisi olla hieman festariväsymystä 😆


Eikä hirveästi aamun uniin auttanut, että vanhin tyttö rymisteli ennen seitsemää tuomaan vanhan haukkunsa meille päivähoitoon ja serkku poikkesi jo ennen yhdeksää.

Otin vielä serkunkin käynnin jälkeen tirsat ja näin unta että olin hereillä, mutta lentävistä ufoista tajusin että en ole oikeasti vielä hereillä ja yritin saada muut ihmiset tajuamaan että minä nukun vielä, vaikka näyttääkin ihan siltä, että olisin hereillä!
Kukaan ei uskonut, joten sanoin, että ottakaa kuva silmistäni, niin näytän teille, että unissaan kävelevän pupillit ovat mahdottoman suuret...kenenkään kännykkäkamerat ei tietenkään toiminut!!!


Sitten kun vihdoin ihan oikeasti heräsin, tajusin, että saattaisin ehtiä yhdentoista junaan. Äkkiä haukun lenkitys...tukkapystyssä, vesipullo kainalossa, reissumies suupielessä juoksin junalle, sillä päivän ohjelmana oli punaisen auton nouto Espoosta eli seikkailua Turengista julkisilla pääkaupunki seudulle.

Juna oli hieman myöhässä, joten kerkesin aseman laiturilla ostamaan lipun valmiiksi. 
Jatkoin reissarin mutustamista junassa.

Tikkurilasta hyppäsin samantien I-junaan ja sillä pääsin näppärästi Vantaankoskelle, sitten tuli pienen odotuksen jälkeen sopivasti bussi, jolla pääsin Juvan teollisuuskadulle ja tosi lähelle Karaasia.

Sitten alkoi kävellessä hieman jännittämään, että millainen lasku siellä odottaa, sillä viikko sitten kun toin auton sinne huoltoon, niin sanoin, että vaihtaavat suodattimet ja öljyt ja katsastaavat ja auto pitäisi laittaa sellaiseen kuntoon, että kestää varmasti yhden Espanjan reissun.
Onkohan ne joutuneet vaihtamaan KAIKKI osat, että se kestäisi reissun!!??

No...Auto oli saatu katsastettua ja huollettua, lasku ei tässä vaiheessa ollut ihan paha, mutta että renkaissa on halkeamia ja ne pitää vaihtaa ehdottomasti ennen reissua, samoin takajarru satulat....



Ja mahdollisesti tulpat, imusarjan tiivisteet ja bensapumppu...Kääk!
Äkkiä kotimatkalle ja selvitteleen auto-asioita.

Tässä nämä kaikki aparaatit, joissa on vikaa...
...mitä pienempi vekotin, sitä isompi vika....



Matkiksessa vain raidetangon pää pitää vaihtaa, punaisessa vähän enemmän laitettavaa, mutta tuo pieni musta, Jorma!...joka lymyää tuolla kopissaan, KEEWAY X-CLIPPER robottileikkuri ei ole käynnistynyt ollenkaan koko kesänä ja maahantuoja ei vastaa viesteihini. Epäilen, että siinä on rajalangan tunnistava infrapunasensori pudonnut tai sökö.

Loppu päivä menikin haukkuja lenkittäessä ja harjatessa, taitaa olla pohjavillan vuoro vaihtua!

Tästä kasastahan saisi pienen tyynyn!


Hommat jatkui renkaita tilaten, matkista ja mökin nurkkia siivotessa ja lähipelitreeniä Peltolassa 3 tuntia, sitten vielä myöhäinen pyykin pesu ja saunan lämmitys, että saa ne pyykit kuivumaan aamuksi ennen lähtöä : )

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiistai aamuna haukkujen lenkitys ja kamojen pakkaus ja treffit vanhan naapurin kanssa, joka tuumasi, että pystyy laittamaan matkiksen raidetangonpään ja vaihtaan punaiseen ainakin takajarrusatulat ja bensan suodattimen, muut hankalammat hommat täytynee teettää taas Karaasissa.

Siitä kurvailin suoraan tiipaikalle Tawastille, kiersin puolikkaan ja siitä kohti Tamperetta, muistin jopa ottaa kuvia tästä Lapinniemen lomaosakkeesta, jos joku vaikka haluiaisi ostaa pois ; )

Tulo-aula

Näkymä eteisestä

Keittokomero

Kaikki astiat löytyy.


Ikkunasta näkyy satama ja Näsineula.



Parvelta löytyy parisänky ja...

...poreamme.

Näkymä parvelta olohuoneeseen.


Kylppäristä löytyy pieni sauna.

Ennan mielestä täällä "HobbyHallissa" on luksusta (Holiday Club) 😂😂


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Illalla vein muksut ja mutsin keskustaan, Plevnaan, huikopalalle.


Mutsille mustaa makkaraa...

...ja minä kokeilin bratwurstia hapankaalilla.

Taksia odotellessa yritettiin tunnistaa Jari Sillanpään biisejä, siellä se veti konserttia Tampereen torin teltassa.

Tänään olisi tarkoitus mennä katsomaan kylille taikuria, heittää samalla mutsi junalle ja sitten lapset haluaa vähintäänkin Särkänniemen Koiramäkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Krabi, Surat Thani, Hua Hin ja Bangkok

Lento Tukholmaan Ensimmäinen lento Tukholmaan  lähti niin pahasti myöhässä,  että alkoi jännittämään  ehditäänkö Thaimaan  ja...